Lær mere om restværdi ved leasing

Har du tænkt på at lease en bil, men vil du meget gerne vide mere om forskellige faktorer, inden du træffer den endelige beslutning? Det er vigtigt, at du er klædt godt på, før du vælger at lease en bil. Det er eksempelvis en fordel, hvis du ved mere om restværdi ved leasing. Læs med videre her, hvis du vil lære mere om restværdi ved leasing.

Hvad er restværdi ved leasing?

I de fleste tilfælde indeholder en leasingaftale tre forskellige tal, som du skal være meget opmærksom på. Disse tal er følgende: førstegangsydelse, månedlig ydelse og restværdi. Kort og godt er restværdien den pris som det forventes, at bilen vil blive solgt for, når den pågældende leasingaftale udløber.

Hvad betyder restværdien for de forskellige leasingtyper?

Når der er tale om finansiel leasing, bestemmer restværdien, hvilket beløb du skal købe eller sælge bilen videre for ved leasingaftalens afslutning. Når det kommer til privatleasing – også kendt som operationel leasing -, vil du ikke selv stå med ansvaret for bilens fremtid. Det vil sige, at når leasingaftalen udløber, vil leasingselskabet tage sig af restværdien. Læs mere om restværdi ved privatleasing her.

Få rådgivning fra leasingselskabet

Hvis du er i tvivl om, hvilken leasingform du skal vælge, eller hvis du gerne vil lære mere om restværdien, er det en fordel at tage kontakt til et leasingselskab. Her kan du få rådgivning og vejledning, så du ender med at træffe den helt rigtige beslutning for dig i forhold til valg af leasingtype m.m.