Toiletvæske til campingvogn biltema

Sanitetsvæske – Biltema.dk

Fjerner dårlig lugt og fremmer nedbrydningsprocessen i mobile og faste tørklosetter (tøndetype), kemiske toiletter og biologiske jordtoiletter.

Fjerner dårlig lugt og fremmer nedbrydningsprocessen i mobile og faste tørklosetter (tøndetype), kemiske toiletter og biologiske jordtoiletter. Midlet er helt biologisk og indeholder bakteriestammer, der på en hurtig, effektiv og miljøvenlig måde starter og fremmer en biologisk nedbrydning. Dermed stoppes gæring og ubehagelig lugt. Midlet må ikke anvendes sammen med kemiske desinfektionsmidler.

Sanitetstabletter, 10 stk. – Biltema.dk

Formindsker dårlig lugt og fremmer nedbrydningsprocessen i mobile og kemiske toiletter. Til både, campingvogne , sommerhuse m.m. Skader ikke miljøet.

Skyllevæske, 1 L – Biltema.dk

Hæmmer effektivt tilvækst af bakterier, gær og skimmel i skylletank og andre dele af skyllesystemet. Bruges som tilsætning i skyllevandstanken i mobile …

Hæmmer effektivt tilvækst af bakterier, gær og skimmel i skylletank og andre dele af skyllesystemet. Bruges som tilsætning i skyllevandstanken i mobile toiletter og holder skyllevandet hygiejnisk og frisk samt forhindrer dannelse af belægninger. Består af biologisk nedbrydelige stoffer.

Transportabelt kemisk toilet – Biltema.dk

Injektionspumpe med 3-vejs skylledyse for bedre skylning og drejeligt tømningsrør letter tømning. Perfekt til mindre både, campingvogne, kolonihaver etc.

Praktisk og velkonstrueret, bærbart toilet med skylletank, gastæt septiktank og niveauindikator. Injektionspumpe med 3-vejs skylledyse for bedre skylning og drejeligt tømningsrør letter tømning. Perfekt til mindre både, campingvogne, kolonihaver etc.

Kemiske toiletter til båd og camping – Biltema.dk

Mangler du toilet til båden, campingvognen eller kolonihaven? Se kig på Biltemas transportable kemiske toiletter som kan bruges rigtigt mange steder.

Mangler du toilet til båden, campingvognen eller kolonihaven? Se kig på Biltemas transportable kemiske toiletter som kan bruges rigtigt mange steder. Se udvalget her.

Udstyr til vand og afløb til campingvogn – Biltema.dk

Find et stort udvalg af udstyr til vand i campingvognen og løsninger til afløb. Find vandtanke, spildevandstanke og tilslutningsmuligheder hos Biltema.

Find et stort udvalg af udstyr til vand i campingvognen og løsninger til afløb. Find vandtanke, spildevandstanke og tilslutningsmuligheder hos Biltema

Sanitet til rengøring på båden – Biltema

Sanitetsvæske | Rengøring af affaldstank og bådtoiletter – Biltema.dk

Forestil dig, at du skal til at sejle på åbent vand med høj sol og en næsten spejlblank vandoverflade. Der er en svag brise, og søgangen kunne ikke være bedre.

Har du brug for rengøringsmidler til båden? Biltema har flere sanitetsprodukter til båden, inklusiv rengøringstabletter og sanitetsvæske/klosetvæske. Se udvalget her

Transportabelt kemisk toilet – Biltema.dk

Perfekt til mindre både, campingvogne, kolonihaver etc.Enkelt, transportabelt toilet med spuletank, gastæt septiktank og niveauindikator.

Praktisk og velkonstrueret, bærbart toilet med skylletank, gastæt septiktank og niveauindikator. Injektionspumpe med 3-vejs skylledyse for bedre skylning og drejeligt tømningsrør letter tømning. Perfekt til mindre både, campingvogne, kolonihaver etc.Enkelt, transportabelt toilet med spuletank, gastæt septiktank og niveauindikator. Perfekt til den mindre båd, campingvognen, kolonihavehuset mv. Den øverste del (spuletanken) fyldes med spulevæske. I den nederste del (septiktanken) tilsættes sanitetsvæske. Spuling sker med håndpumpe. Nem tømning og rengøring. OBS! Efterlades affald i længere tid end 3–4 dage bør doseringen fordobles.

Campingsnak | Mange tak for jeres input 🙂 | Facebook

Mange tak for jeres input 🙂 Hvilken toiletvæske er bedst ? Da vi købte vores campingvogn, sidste efterår, fik vi to små flasker med. De holder jo ikke…

Klosetvæske Camp+nature 1 l – Toilet og sanitet – thansen.dk

Klosetvæske med diskret parfume til kemiske toiletter. Fjerner dårlig lugt og bakterier, og fremmer opløsningsprocessen af affaldet!

Køb Klosetvæske Camp+nature 1 l : Toilet og sanitet hos thansen.dk

Keywords: toiletvæske til campingvogn biltema