Skuespilhuset restaurant

Aamanns Replik i Skuespilhuset | DET KGL. TEATER

Skuespilhusets moderne arkitektur danner ramme for café og restaurant Ofelia, der ligger midt i bygningens smukke, højloftede foyer.

Cafe og Restaurant Ofelia – VisitCopenhagen

Café & Restaurant Ofelia | Café og Restaurant | VisitCopenhagen

Restauranter i nærheden af Det Kongelige Teaters Skuespilhuset · Café og Restaurant Ofelia · Aamanns Replik · Kompasset · Restaurant HUMMER · Karma Sushi Nyhavn.

Skuespilhusets moderne arkitektur danner ramme for café og restaurant Ofelia, der ligger midt i bygningens smukke, højloftede foyer. 

Restauranter i nærheden af Det Kongelige Teaters …

De 10 bedste restauranter i nærheden af Det Kongelige Teaters Skuespilhuset – Tripadvisor

Aamanns Replik, vores restaurant i Skuespilhuset. “I køkkenet tager vi udgangspunkt i de fantastiske råvarer vi er så heldige at have i Danmark, serveret på …

Restauranter i nærheden af Det Kongelige Teaters Skuespilhuset i København på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Det Kongelige Teaters Skuespilhuset i København, Danmark.

Aamanns Replik | Økologisk og bæredygtigt

Aamanns Replik | Økologisk og bæredygtigt | Aamanns

Hos Cafe og Restaurant Ofelia i Skuespilhuset på adressen Sankt Annæ Plads 36 København K får du lækker mad serveret med et smil. Cafe og Restaurant Ofelia …

Aamanns: Michelin-anbefalet smørrebrød og klassiske danske retter med international kant. Stort udvalg af hjemmelavede snapse og fokus på gode håndværksøl.

Cafe og Restaurant Ofelia i Skuespilhuset København K

Velkommen hos Aamanns Replik i Skuespilhuset og til vores særtilbud til gæster, … bord i vores restaurant til det antal, der er købt teatermenu til.

SÆRPRIS PÅ TEATERMENU – Madbillet

SÆRPRIS PÅ TEATERMENU

Her er seks bud på gode restauranter i området omkring teatret, Nyhavn og Kgs. Nytorv. Picture. Gourmet mad på det 5-stjernede Hotel d’Angleterre. Marchal …

6 gode restauranter ved det Kongelige Teater – Spiseliv

6 gode restauranter ved det Kongelige Teater

7. jun. 2021 — … direktør og ejer af The Standard skal drive Operaens restaurant, … Aamann og hans team er nye forpagtere af restauranten i Skuespilhuset.

Her er godt at spise middag inden turen går til Det Kongelige Teater. Alle restauranterne ligger tæt på Kongens Nytorv.

Ofelia – Skuespilhuset – OplevByen.dk

Ofelia – Skuespilhuset | OplevByen.dk

Smuk udsigt – servering ved bordet Ofelia skriver på deres hjemmeside I den smukke højloftede foyer byder Skuespilhusets Café og Restaurant Ofelia velkommen. Restauranten er opkaldt…

Adam Aamann åbner restaurant Replik i Skuespilhuset

Nyhavn er måske ikke det første sted, man forbinder med gastronomisk nytænkning for kræsne københavnere. Men det skal der nu laves om på.

To toprestauratører skal drive restauranterne i Operaen og …

To toprestauratører skal drive restauranterne i Operaen og Skuespilhuset | Det Kongelige Teater

Merete Holst, der er administrerende direktør og ejer af The Standard skal drive Operaens restaurant, og Adam Aamann og hans team er nye forpagtere af restauranten i Skuespilhuset.

Keywords: skuespilhuset restaurant, restaurant skuespilhuset, skuespilhuset restaurant menu, det kongelige teater restaurant