Antonius spil

Antonius – A-Sport

Antonius

Antonius er en leg hvor der gælder om at kaste en bold over en bygning og få alle deltager over på det ene af holdene. Det er en god leg, hvis du skal finde …

Antonius – Legedatabasen

Legedatabasen

I Antonius skal to hold kaste en bold over en høj forhindring, og prøve at gribe hinandens bolde, for derefter at kunne skyde det modsatte hold. Antonius.

Antonius “kommer” – Friluftsaktiviteter

Antonius kommer!! En leg hvor alle deltagerne skal vindes over på det ene hold

Antonius spilles ved at du inddeler alle deltagerne på 2 hold og de 2 hold skal stå på hver sin side af bygningen eller skuret. Det ene hold har en tennis bold …

Antonius kommer er en leg hvor der gælder om at kaste en bold over en bygning og få alle deltager over på det ene af holdene.

Boldspil Antonius – Biblioteksvagten

Boldspil Antonius

Som barn legede vi ofte legen med at kaste en bold over et hus. Holdet på den anden side skulle så gribe bolden. Når man kastede, råbte man “Antonius”.

Som barn legede vi ofte legen med at kaste en bold over et hus. Holdet på den anden side skulle så gribe bolden. Når man kastede, råbte man “Antonius”. Nu hørte jeg det pludselig efter 60 år igen den anden aften.Hvem er mon denne Antonius. Er det den romerske kejser, som Cleo flirtede med eller er der tale om en gammel vismand, og hvordan kan det i det hele taget gå til, at sådan et råb opstår og holder sig gennem ufattelig lang tid.

Antonius – sjovide.dk

Antonius – sjovide.dk

12. jun. 2001 — Holdet på den anden side skal forsøge at gribe bolden, inden den rammer jorden på deres side. Hvis holdet griber bolden får holdet et point, og …

ANTONIUS® vendespil

Find inspiration · Grillede spyd med nakkefilet · Lasagne med gris · Sprød flæskesteg med et strejf af jul · Bolognese med frisk rucolasalat · Nudler med gris.

For at deltage skal du kombinere ANTONIUS®-produktet med den korrekte opskrift. Kan du finde de rigtige par på bare 20 træk?

Antonius og andre lege – Tidsskrift.dk

efter JN Frandsen — lege, hvor alle kunne spille en rolle, også selv om disse roller sikkert ikke var lige glorværdige. En af de bedste lege var Antonius.

Antonius – Legekasse.dk: Materialevisning

Legekasse.dk: Materialevisning

Antonius · Inddel deltagerne i 2 hold. · Holdene placeres på hver sin side af et hus/skur – det skal ikke kunne lade sig gøre at se det modsatte hold. · Det hold, …

Antonius 2 – Kreatit

Antonius er et boldspil som kræver at deltagerne er gode til at kaste langt, højt og kunne gribe bolden. Deltager : 6 til 20 personer. Materiale : En bold.

Dengang: Antonius og Kathrine – Ansager.info

Dengang: Antonius og Kathrine

7. apr. 2014 — Antonius var et boldspil spillet af to eller flere. Man stillede sig på hver sin side af et hus med fladt tag. Så kastede man en lille bold over …

Historier og anekdoter fra Ansager i 50erne

Keywords: antonius spil